Voor woningzoekers

Doe een bod en word uitgekozen!

Hoe werkt het? Heel simpel! Ben je op zoek naar woonruimte? Bied credits op verschillende advertenties zolang de timer loopt. Is de advertentietijd verstreken en ben je de hoogste bieder? Dan word je automatisch uitgekozen en brengt Snelwoninghuren.nl je als enige kandidaat rechtstreeks in contact met de aanbieder van de woonruimte, zonder dat je overigens verplicht bent de woonruimte af te nemen. De kans op succes heb je zelf in de hand!

Woning zoeken 

Voor woningaanbieders

Bied woonruimte aan en verdien geld!

Hoe werkt het? Heel simpel! Wil je woonruimte verhuren, verlaat je je woonruimte en zoek je een nieuwe huurder of ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Plaats een advertentie en geïnteresseerden bieden credits zolang de timer loopt. Je wordt daarvan automatisch op de hoogte gehouden. Is de advertentietijd verstreken? Snelwoninghuren.nl betaalt je het hoogste aantal credits uit in geld!

Woning aanbieden 

Snelwoninghuren.nl is een betrouwbaar innovatief online platform dat vraag en aanbod op de woningmarkt op een unieke wijze bij elkaar brengt. Vraag en aanbod in een markt die helaas verre van transparant is. Snelwoninghuren.nl is hét alternatief op de bestaande mogelijkheden om woonruimte te vinden en aan te bieden. Woningzoekers zich kunnen onderscheiden in een markt vol concurrentie, met veel andere woningzoekers en weinig aanbod. Woningaanbieders worden gestimuleerd om woonruimte aan te bieden omdat ze daaraan kunnen verdienen. Snelwoninghuren.nl is opgericht met het idee een einde te maken aan langdurige zoektochten naar woonruimte, hoge lidmaatschapskosten en niet-transparante (selectie-)praktijken. Snelwoninghuren.nl: waar zoekers vinden en aanbieders verdienen!